Patirtinė integruota biologijos ir anglų kalbos veikla

  • Paskelbė : Rita Štaupienė
  • Paskelbta: 2023-11-29
  • Kategorija: Pranešimai

Tęsdami iniciatyvos „Pamokos matuojasi Panevėžį: iššūkių serija“, IIIb ir IIIf klasių mokiniai vėl dalyvavo netradicinėje veikloje UAB „Metalistas". Sužinojome, kad „Metalisto“ veiklos strategija paremta kertinėmis stiprybėmis – ilgametėmis metalo apdirbimo tradicijomis, kokybe, kompetetinga komanda ir patogia regiono geografine padėtimi, o taip pat įmonė siekia subalansuotos plėtros, išlaikant savo pagrindinę specializaciją metalo lakšto apdirbime.

UAB „Metalistas“ stengiasi dirbti kuo tvariau bei prisidėti prie klimato kaitos mažinimo, todėl šiuo tikslu naudoja planšetinius kompiuterius taip ženkliai sumažindami sunaudojamo popieriaus kiekį, administracijos kabinetuose turi daug gėlių, taip pat rūšiuoja atliekas gamybos ir kt. padaliniuose bei administracijos patalpose, parkavimo aikštelėje yra įrengę tris elektros įkrovimo punktus darbuotojams ir dar daug kitų tvarių idėjų.

Džiugu, kad tokios bendradarbiavimo iniciatyvos praturtina įprastas mokinių pamokas, leidžia mokytis per patirtis. Smagu, kad įmonės noriai kviečiasi mokinius ir suteikia galimybę iš arti susipažinti su jų veikla, kuriamais pažangiais produktais, technologijomis ir tvariais sprendimais tausojant aplinką.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos