Mokytojų dienos įspūdžiai

  • Paskelbė : Sigutė Kascėnienė
  • Paskelbta: 2024-10-07
  • Kategorija: Renginiai

Prabėgus savaitgaliui dalinamės mokytojų dienos įspūdžiais. Po iškilmingo mokytojų pasitikimo ir jų vestų pamokų, estafetę perėmė mūsų abiturientai. Jie vedė paskutiniąją – šeštąją dienos pamoką. Tai jiems buvo ir iššūkis, ir galimybė pasimatuoti mokytojo profesiją, gal kuriam tai bus paskatinimas rinktis šį gyvenimo kelią. Ačiū, jums, drąsieji abiturientai!

Šešta pamoka, tai buvo laikas, kai mokytojai tapo mokiniais. Jų pamokos tema buvo apie raštą ir ką jis gali pasakyti apie žmogų. Mokytojai dėkoja už nuotaikingą, įdomią ir informatyvią pamoką labai pozytiviai nusiteikusiems ir sėkmingai didelę mokytojų klasę suvaldžiusiems abiturientams Pauliui ir Odilei.

Ir didžiausia mokytojams ruošta staigmena buvo parodos atidarymas aktų salėje „QR kodas: mokytojas“. Aktų salė buvo pripildyta nuo lubų kabančiomis mokytojų nuotraukomis ir jų kodais, po kuriais slėpėsi interviu su kiekvienu iš jų. Keletą savaičių iki renginio, abiturientai plušėjo tiek ruošdami pasirodymą, tiek imdami interviu, tiek fotografuodami bei ruošdami įrėminimus nuotraukoms. Ačiū visiems abiturientams ir mokytojams prisidėjusiems prie tokios šaunios parodos!

Ačiū, Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijos mokytojai, kad mokote ir duodate tai, ką turite geriausio. Dar kartą padėka ir sveikinimai jums, prisimenant Tarptautinę Mokytojo dieną!

Nuotraukos:
Rusnė Pšetulskytė, Jokūbas Čeponis

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos