Užvertėme dar vieną gimnazijos istorijos puslapį...

  • Paskelbė : Rita Štaupienė
  • Paskelbta: 2023-10-31
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 26 d. popietę Juozo Miltinio gimnazijoje aidėjo audringi aplodismentai, palaikantys mokinius, lipusius į sceną ir savo talentus dovanojusius gimnazijos bendruomenei. Pasirodymu „Mūsų talentai - Tau, mano gimnazija“ užbaigėme gimnazijos gimtadienio „Verčiame 56-ąjį mokyklos istorijos puslapį“ šventinių renginių ciklą.

Spalio 16-osios rytą šventinės nuotaikos atmosferą, džiaugsmingai pasitikdami visus skubančius į mokyklą, kūrė I a klasės mokiniai ir jų vadovė Rasa Širmulienė.

Pirmadienis buvo turtingas prasmingų renginių. Mokytojos Jurgitos Šešelgienės ir jos auklėtinių, II b merginų Vytės Briedelytės ir Amelijos Bronizaitės iniciatyva visi trečiokai, II b, II c, II f klasių mokiniai turėjo išskirtinę galimybę dalyvauti lenktynininko Benedikto Vanago pilietiškumo pamokoje „Lyderystė- įgimta ar įgyta savybė?“. Po pietų į gimnaziją atvyko lauktas svečias- mūsų alumnas, profesionalus šiuolaikinio šokio šokėjas, choreografas, pedagogas Marius Pinigis, pakvietęs I b, I c, I d, I f, II b, II d klasių mokinius į savo teatro „Nuepiko“ kūrybinę laboratoriją „Išlaisvinti kūrybiškumą“.

Spalio 17 d. I a, I e, II a, II b, II d, II e klasių mokiniai rinkosi sporto salėje stebėti šokio ir cirko spektaklio „Keturi Viktorai“, kurį kartu su savo scenos partneriais gimnazistams dovanojo Marius.

Visą savaitę per ilgąsias pertraukas smagiai gyvenome dainų ir šokių ritmu, azartiškai įsitraukėme į sportinius žaidimus, džiaugėmės fotoreportažais.

Spalio 19 d. mokinių savivaldos atstovai – I-IV klasių seniūnai ir Mokinių tarybos nariai – dalyvavo „Pragiedrulių“ kūrybiškumo centro patirtinėje edukacinėje programoje „Išlaisvinti kūrybiškumą“.

Sprendėme dilemą: „Ar įmanomas gimtadienis be torto?“. Atsakymas: „Juozo Miltinio gimnazistai šito nesuprastų...“ Todėl, pasitelkę komandinio darbo įgūdžius ir išradingumą, savo rankomis ir šeimos narių padedami, kepė gardžiausius keksiukus, kvapniausius pyragus ir tobuliausius tortus, kuriuos kartu su nuoširdžiausiais sveikinimais dovanojo vieni kitiems.

Visi džiaugiamės renginių gausa, kuriuose mokėmės diskutuoti, įsitraukti, bendrauti, stebėti, girdėti ir analizuoti.

Ketvirtadienį gimnazijos talentams nuaidėję aplodismentai paskelbė „Spalio - gimnazijos istorijos mėnesio“ pabaigą, ir ši diena mums merkia akį, primindama, kad kiekviena pabaiga, yra kažko pradžia.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos