Spalio 16-oji

  • Paskelbė : Rita Štaupienė
  • Paskelbta: 2023-10-17
  • Kategorija: Renginiai

Spalio 16-oji visai Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijos bendruomenei yra reikšminga diena.  Šią dieną pradėtas šventinės savaitės renginių ciklas. Panevėžio Juozo Miltinio gimnazija atvertė 56-osios gimimo dienos puslapį. Sakysite eilinis gimtadienis? Tikrai ne, juk 56-eri sukanka tik vieną kartą, todėl privalome švęsti šią neeilinę progą.  

Tradiciškai pirmų gimnazijos klasių gimnazistai pradeda nuo nuotaikingo Miltiniečių pasitikimo. Kaip yra sakoma, „Kas išmano, tas ir gano“, o šiuo atveju galima būtų perfrazuoti ir sakyti „Kaip išmano, taip ir gano“, kadangi pirmokų išmonei nėra galo, visi stengiasi kuo linksmiau, kūrybiškiau ir išmoningiau šį rytą pasitikti bendruomenės narius.

Taigi, šį džiugų šventinį rytą Ia klasės moksleiviai pasitiko bendruomenę, kuri turėjo galimybę žengti raudonu kilimu, rašyti sveikinimus ir palinkėjimus gimnazijos gimtadienio proga, kiekvienam buvo rišamos geltonos arba raudonos spalvų juostelės ant rankos. Pirmokai pradėjo ir tęsia juostelių rišimo ant rankos tradiciją ir tikisi, kad ji gyvuos ir ateityje. Visa gimnazijos pirmo aukšto erdvė taip pat buvo dekoruota gimnazijos spalvų balionais bei pagrindine įspūdinga dekoracija, prie kurios kviečiami fotografuotis visi gimnazijos nariai.

Dar kartą kviečiame fotografuotis prie šventinės dekoracijos - sienelės, galite naudoti šventinius atributus bei nuotraukas siųsti el. paštu anglu.moodle@gmail.com iki spalio 19 dienos 9.00 val. Vienas atstovas (jei nuotraukoje yra ir daugiau dalyvių) siunčia tik 1 nuotrauką. Komisija atrinks šmaikščiausias, linksmiausias bei šventiškiausias nuotraukas, kurios bus patalpintos gimnazijos facebook platformoje. Sekite naujienas. Balsuosime ir rinksime 3 pačias pačiausias daugiausia patiktukų surinkusias nuotraukas.

P.S. Siunčiantys nuotraukas bei esantys nufotografuoti asmenys patys prisiima atsakomybę už nuotraukos kokybę, autorystę bei sutinka, kad nuotrauka būtų viešinama.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos