Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai

  • Paskelbė : Rita Štaupienė
  • Paskelbta: 2023-03-10
  • Kategorija: Renginiai

Šiandien gimnazijoje buvo organizuotas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtų renginių ciklas „Laisvės vardas Lietuva“.

Grožėjomės II-tų klasių mokinių grafikos kūrybinių darbų paroda „Dovana Lietuvai“ bei III-tų klasių mokinių fotografijų paroda „Foto montažas apie Lietuvą“. Už įkvėpimus dėkojame dailės mokytojai Kristinai Rapševičienei.

Istorijos mokytojos Sigita Lapinskienė ir Agnė Miliukaitė pakvietė I-IV klasių gimnazistus į pilietiškumo pamoką „33 metai Laisvės. Kam už tai norėčiau pasakyti ačiū?“. Buvo prasminga. Ačiū.

Renginių ciklą vainikavo jau tradicija tapęs pirmokų chorų konkursas „Švęsk Laisvę ir dainuok“. Konkurso komisiją sudarė: komisijos pirmininkė – direktoriaus pavaduotoja ugdymui, laikinai atliekanti direktoriaus funkcijas Daiva Mackevičienė; komisijos nariai: direktoriaus pavaduotojos ugdymui Giedrė Valaitienė ir Rasa Paškevičienė, istorijos mokytoja Rasa Ambraškienė bei geografijos mokytoja Eda Vaičiūnė. Po ypatingų, kūrybingų ir įsimintinų pirmokų pasirodymų komisija išrinko originaliausią, linksmiausią, dainingiausią, spalvingiausią, jausmingiausią ir drąsiausią chorą.

Nuoširdžiai dėkojame visiems pirmokams, jų klasių vadovams, muzikos mokytojai Laurai Mackevičiūtei bei renginio režisieriams Sofijai Šiaučiūnaitei Svirkienei ir Juliui Tamošiūnui.

Te Laisvė šviečia!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos