Anglų kalbos pamokos su Amerikos Ambasados atstove Heather Gaddis

Gegužės 16 dieną gimnazistai dirbo anglų kalbos pamokose su mokytojomis Daiva ir Rasa bei Amerikos Ambasados atstove Heather Gaddis, kuri yra gavusi stipendiją ir Lietuvoje dirba su mokyklomis bei būsimais anglų kalbos mokytojais, studijuojančiais VDU.

Kadangi lankytis mokyklose Heather nėra naujiena, tai ji IV f, IId ir IIa klasių gimnazistus įtraukė į įdomų pristatymą, kuriame Miltinukai ne tik tobulino komunikacinę kompetenciją, tačiau ir tobulino kūrybiškumo įgūdžius.

Trumpa informacija apie Heather Gaddis:

2008 m. apsigynė magistro laipsnį taikomosios kalbotyros srityje ir pradėjo mokyti suaugusius anglų kalbos.

2009 m. persikraustė į pietų Meksiką dėstyti valstybiniame universitete. Tada persikėlė į Turkiją, kur dirbo privačiame universitete ir įgavo patirties technologijas į kalbų mokymą.

Po to vėl grįžusi į Meksiką septynis metus dirbo koordinatore daugiakalbystės mokykloje, kur stebėjo pamokas, kūrė vertinimo kriterijus bei pati vedė pamokas.

Dabar Heather dirba su daug įvairių projektų ir kursų, skirtų mokytojams, įskaitant kursus ir mokymus mokytojams valstybinėse ir privačiose mokyklose, kuria mokomąją medžiagą bei dirba vertintoja tarptautiniuose egzaminuose.

Džiaugiamės įgyta nauja patirtimi bei praplėstu akiračiu kartu su viešnia.

Autorius:
Rasa Širmulienė

Nuotraukos:
Rasa Širmulienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos