eTwinning projekto apdovanojimai

  • Paskelbė : Sigutė Kascėnienė
  • Paskelbta: 2024-08-30
  • Kategorija: Sveikinimai

Laimėjome kokybės ženklelį! Mūsų dalyvavimas tarptautiniame eTwinning projekte atnešė įvertinimą, kuriuo labai džiaugiamės. eTwinning Kokybės ženkleliai yra skiriami mokytojams, kurie ypatingai gerai įgyvendina eTwinning projektus, patvirtinant, kad jų veikla atitinka aukštus nacionalinius ir Europos standartus. Šiais metais mūsų gimnazijos anglų kalbos mokytoja Irina Dementjeva buvo pagerbta už šį pasiekimą eTwinning apdovanojimų ceremonijoje.

Ceremonijoje sveikinimo žodį tarė švietimo, mokslo ir sporto viceministrė Agnė Kudarauskienė, o kokybės ženklelius įteikė Švietimo mainų paramos fondo direktorė Daiva Šutinytė. Pastaroji, įteikdama apdovanojimą mūsų mokytojai, prisiminė savo mokyklinius metus ir su pasididžiavimu paminėjo, kad ji pati 1981m. yra baigusi Panevėžio 7-ąją vidurinę mokyklą, kuri dabar yra mūsų Panevėžio Juozo Miltinio gimnazija.

Be apdovanojimų, renginio metu dalyviai turėjo galimybę išklausyti Nerijaus Buivydo paskaitą apie demokratinės mokyklos sampratą. Ceremoniją vainikavo "eTwinning" nacionalinio konkurso nugalėtojų paskelbimas, suteikęs dar daugiau įkvėpimo ateities projektams.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos