Nauji muzikiniai iššūkiai!

  • Paskelbta: 2024-04-23
  • Kategorija: Konkursai

Balandžio 19 d. gimnazijos II-ų klasių dainininkų duetas Gustė Grubinskaitė (IIb kl.) ir Adomas Lapinskas (IIf kl.) dalyvavo Lietuvos mokinių dainos anglų kalba konkurse “OUR VISION”, kuris vyko Radviliškio Lizdeikos gimnazijoje. Kompetentinga vertinimo komisija tą dieną išklausė penkias solistes, penkis duetus ir net septynis vokalinius – instrumentinius ansamblius / grupes iš Klaipėdos rajono, Kelmės regiono, Šiaulių, Panevėžio, Biržų ir Radviliškio miestų.

Gustė ir Adomas konkurse atliko Stepheno Sanchezo dueto su Em Beihold dainos “Until I Found You” versiją. Prieš keliaudami į konkursą, visi dalyviai turėjo parengti trumpą prisistatymo anglų kalba filmuotą medžiagą, kuri renginio metu žiūrovams buvo demonstruojama prieš dalyvių pasirodymus. Mūsų dueto video scenarijaus kūrimo procese konsultavo anglų kalbos mokytojos Jurgita Šešelgienė ir Laura Škutienė. Verta pastebėti, jog Gustės ir Adomo šis prisistatymas publikos buvo palydėtas itin gausiomis ovacijomis!

Komisijos pasitarimo pertraukėlės metu visi konkurso dalyviai turėjo puikią galimybę pagilinti anglų kalbos žinias dalyvaudami viešnios iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijos lektorės rengtose veiklose. Beje, visas renginys buvo vedamas taipogi anglų kalba!

Džiaugiamės ir didžiuojamės savo gimnazijos mokinių naujais meniniais iššūkiais ir patirtimi „OUR VISION“ scenoje bei pagilintomis asmeninėmis kompetencijomis. 

Autorius:
Muzikos mokytoja Laura Mackevičiūtė

Nuotraukos:
Muzikos mokytoja Laura Mackevičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos