MOKYKLA ŠVENČIA - spalio 18d apžvalga

  • Paskelbė : Rita Štaupienė
  • Paskelbta: 2022-10-19
  • Kategorija: Pranešimai

Spalio 18d. tai antroji šventinės savaitės diena ir jubiliejiniai gimnazijos renginiai jau pamažu įsibėgėja.

Antradienio rytą galima buvo apsilankyti „Geltonosios rožės“ nominantų parodoje, antrame gimnazijos aukšte. „Geltonosios rožės“ apdovanojimai gimnazistams pradėti teikti nuo 2017 metų. Nominacijos teikiamos už sporto, meno bei mokslo pasiekimus. Tai yra svarbi kasmetinė bendruomenės šventė, kaskart suburianti visus pasidžiaugti savo iškiliausiais mokiniais ir jų pasiekimais.

Po pietų vyko orientacinės varžybos pirmųjų gimnazijos klasių mokiniams, jų tikslas buvo suburti skirtingų klasių mokinius bendram darbui. Pirmokai lankėsi gimnazijos muziejuje ir bendromis jėgomis bandė išspręsti kryžiažodį, pasitikrino savo turimas žinias, kūrė dovaną ir sveikinimą gimnazijai jubiliejaus proga, rašė eilėraštį ir netgi prisilietė prie režisieriaus darbo. Orientacinių varžybų organizatoriai tikisi, jog pirmokai puikiai praleido laiką.

Visos dienos renginius vainikavo vakaro susitikimas “Artimi” su buvusiais mokyklos mokytojais ir vadovais. Diena baigėsi šiltu bendravimu, brangiais prisiminimais, istorinių nuotraukų, sudėtų į video peržiūra ir tiesiog pasišnekučiavimu prie kavos puodelio. Ačiū, kad kiekvienas iš jūsų buvote šiandienos mokyklos kūrimo dalimi.  

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos